Stålting og platter fra et Loppamarked.
Én af mange varegrupper hos Lailas Loppemarked i Maribo.

Begyndelsen til

LAILAS LOPPEMARKED

blev skabt i starten af 90’erne hvor min interesse for køb og salg af brugte ting, der endnu har en brugstid tilbage, startede.

Jeg begyndte med at leje stadeplader på såvel faste loppemarkeder i f.eks. Nykøbing F. som på loppemarkeder der opstod i forbindelse med byfester o.lign.. Jeg pakkede bagagerummet på bilen, drog ud og solgte på den plads jeg i den pågældende weekend havde lejet. Søndag aften, når regnskabet var gjort op, var det spændende at se om der udover de faste udgifter til moms og skat også var et lille overskud der kunne dække udgifterne til transport og stadeplads.

Dette udviklede sig med årene, bagagerummet var blevet for lille og da vi efter min svigermoders død i 1996 overtog ejendommen hvor vi nu bor og har virksomhed, opstod tanken om fast loppemarked. Som sagt så gjort. Jeg startede med et rum på 30 kvm. i juni 1996 ( i øvrigt i samme lokale som min mand startede “Jørns Auto” i i 1978 ) og i løbet af blot én dag havde jeg solgt mere end jeg kunne gøre på flere weekender på min tidligere facon.

Der blev herefter “indtaget” flere rum til min lille virksomhed og i dag dækker den mere end 250 kvm. foruden lager af ting der endnu ikke er rengjort og kontrolleret.Denne rengøring og kontrol har altid været og er stadig en vigtig brik i min virksomhed da jeg ikke ønsker mine kunder skal “rage rundt i gammelt ragelse”. Er der nogle af de varer jeg har afhentet / købt der skal smides ud kan jeg selv gøre det – kunder skal ikke rydde op for mig.

Vort motto er ellers : “Der er kunder til alt” – men dog ikke til ubrugelige ting.

Vi har i 2006 udvidet med et mindre “cafe-område” hvor vi kan byde på f.eks en gratis kop kaffe. Toiletforholdene er i samme forbindelse forbedret idet det tidligere “arbejdsbadeværelse” fra ejendommens tid som landbrug og senere autoværksted er renoveret og åbnet for adgang fra “loppeafdelingen”.

Besøg os og jeg er sikker på du vil føle dig godt tilpas.

Med venlig hilsen
Laila

Jeg kan også kontaktes på tlf. 40 42 54 55 eller “på mail” ved at benytte denne  formular ( link )